Öka lärarskickligheten, men hur ……

Nu var det dags att prova de spännande möjligheterna att nå ut med Newsmill.  En spännande och intressant mediaföreteelse som jag tror kan stärka svensk debatt. Jag ger mig in i debatten om svensk skolkris med inlägget Öka lärarskickligheten, men hur?

En härlig vacker ström, övervakad av kunskapsskapareEn viktig del i att öka lärarskickligheten handlar om att tacka de som hjälpt en själv och jag listar några bloggare och inlägg av dem som ett tack för inspiration till detta nya. Tack till en bloggare och ett exempel på inlägg: Tysta tankar – Gnället på lärarna, Christermagister – Den nya samlade läroplanen (2), Helena von Schantz – Allt är lärarnas fel 10, Man oroar sig inte för småsaker – En eldsjäl är en eldsjäl är en eldsjäl, MetabolismDagens citat: Mette Fjelkner om Klass 9A ….. och många fler, jag fyller nog på listan.

Om janlenander

59-årig gymnasielärare i matematik, fysik och teknik med bakgrund som civilingenjör och arbete på Patentverket, Ericsson och Choicebridge. Två gulliga döttrar och en härlig hustru.
Detta inlägg publicerades i arbetsmarknad, samhälle, skolutveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s